TORE SUVEKOOL

17.-19. augustini toimus järjekordne TORE suvekool. Juba viieteistkümnes. Keila Koolist osales sobivalt 15 torekat vanuses üksteist kuni seitseteist eluaastat. Suvekool kestis kolm päeva. Nagu kombeks, jagati osalejad pesadesse vastavalt vanusele. Mis eriti vahva, et alati saavad ühe pesa liikmed elada ühes majas koos. Nii ka nüüd. Pesajuhiks on alati mõne kooli TORE ringi juhendaja, keda abistavad noored korraldusmeeskonnast. Ka sel aastal kuulusid kaks meie noort – Miina Vanem ja Kerttu Leibenau – korraldustiimi.

Esimene päev kulus tegevustele pesades – õpiti üksteist tundma, harjutati läbi TORE metoodika olema meeskond. Õhtusel sünnipäevapeol tutvustasid pesad end läbi minietenduse. Teisel päeval leidsid aset erinevad põnevad töötoad. Õhtul peeti pidu  ansambel Kruuv saatel. Kolmandal päeval jagati osalejad juhuslikkuse printsiibil rühmadesse ja toimus suur tuletõrjeolümpia.

TORE suvekooli soovib  alati minna väga palju Keila torekaid, sest seal on lihtsalt nii lahe. Mari-Liis, kes osales juba viiendat korda, on täiesti veendunud, et see on parim laager, kus ta kunagi on käinud –  igal aastal uus ja huvitav. Ning uued sõbrad on alati garanteeritud.

Sama pika suvekooli kogemusega Ann Kristiin on sama meelt, et pesad on ägedad, töötoad lahedad, stiiliõhtud ja meeskonnamängud vinged.

Kuidas sellisesse vahvasse suvekooli saada? See on lihtne. Tuleb lihtsalt ühineda TORE ringiga, läbida õppeaasta jooksul mänguline koolitus, astuda noorteühingu TORE liikmeks ja oledki saanud pääsme suvekooli päevadele. 

Keila Kooli TORE  juhendaja, suvekooli pesajuht Heli Israel