Omaloomingu konkursi tulemused

Kolmapäeval, 3.aprillil, autasustasime ja tänasime Pargimajas märtsikuus toimunud omaloomingu konkursil osalejaid. Emakeele nädalal oli kõigil soovijatel võimalik panna proovile enda luuletamiseoskus. Etteantud tingimustel (vähemalt 8 realine luuletus, kus sisalduvad sõnad kevad, lind, päike ja ärkab) laekus konkursile 42 luuletust.
Žürii koosseisu kuulusid õp. Ebelii Barndõk (ei osalenud täiskasvanute luule hindamisel), õp. Evelin Süvari-Hein, õp. Kairi Arula, õp. Kerti Klaos, õp. Liisi Viigisalu, õp. Marge Asik, õp. Pilvi Kula ja õp. Ülle Lillestik. Luuletusi hindas žürii ilma autoreid teadmata ja tulemused kujunesid välja järgmiselt:
Õpilaste arvestuses (23 võistlustööd) jagasid I kohta Marie Randkivi (“Kevad käes”) ja Katarina Suviste (“Kevad ärkab”).
II kohta jagasid Simona Marii Esna (“Kevadeilu”) ja Mirtel Midri (“Rõõmus kevad”).
III kohta jagasid Tomi Mäerand (“Kevad tuleb”) ja Alex Jaanverk (“Mina ja sõber”).

Eraldi arvestuses (15 tööd) osalesid luuletused, kus autoreid oli rohkem kui üks. Kaasautoriks võis olla pereliige, õpetaja või sõber.
I koha said Hanna Aolaid ja Linda Diener (“Kevad”).
II koha pälvisid Nete-Liise Siig ja Priit Siig (“Kevad”), Adeele Piirimägi ja Annika Orav (“Mõnus kevad”), Ita-Riin Habakukk ja õp. Jana Uibo (“Kevad”) ning Markus Küttim, Regon Esula, Anders Antonov ja õp. Anu Lang (“Kevad”).

Täiskasvanute arvestuses (4 tööd) jagunesid tulemused:
I koht õp. Ebelii Barndõk (“Märts tuleb siis, kui…”)
II kohta jagasid õp. Mirjam Pärtel (“Kevad -ärkab, päike, lind”) ja raamatukoguhoidja Varje Mägi (“Kevad metsas”).
III koht Karolin Hallika (“Äratus”).
Täname kõiki osalejaid!