Looduskaunid hetked

Keila Kooli 11. klassi õpilaste 2024. aasta loodusfotograafia kursuse näitus, kus on jäädvustatud looduse imelisi ja ainulaadseid hetki.

Igal nädalal oli teema, mida pildistama pidime. Teemadeks olid looduspildid varasemast ajast, puud, veekogud, linnud, jäljed, kevad, nupud ja pungad, samblad, samblikud ja seened, loomad, õied, maastik ning taevas.

Kursuse lõpus toimus gümnaasiumi õpilaste seas kaasõpilaste lemmikpiltide valimine. Lõpliku valiku näituse jaoks tegime ikkagi ise.

Elektrooniliselt näeb pilte siit: https://padlet.com/evehint/n-itusele-uib57yurycmysej

Kursusel osalesid: Serena Anupõld, Kristelle Arrof, Derek Dorbek, Maiken Feodorov, Carleen Kaasik, Miharu Kawasaki, Endrik Lillepuu, Merily Maripuu, Heti Meerents, Robert-Villiam Päll, Keira Tippi, Ragnar Uus.

Kursuse juhendaja õpetaja Eve Hint.