Ettelugemisnädal Pargimajas

Sel nädalal tähistasime Pargimajas ettelugemise päeva suisa terve nädal. Septembrikuu lõpus saatsime Stuudiumi kaudu vanematele ja e-kirjaga Keila linna asutuste töötajatele üleskutse tulla Pargimaja õpilastele ette lugema.
Sellest haaras kinni meie suureks rõõmuks täpselt nii palju toredaid inimesi, et meie kõik 1.-3. klassid said kuulata raamatu või loo ette lugemist külalise vahendusel. Lugemisi toimus nii raamatukogus, kui ka klassiruumides. Lisaks raamatu lugemisele, said lapsed ja külalised muuhulgas vestelda veel raamatutest, töö tegemisest, eesti keele õppimisest. Kohtumiste käigus said uusi teadmisi kõik osapooled.
Täname siiralt kõiki ettelugejaid – Kairi Teesalu, Diana Väinola, Mari Reier, Tarmo Soobik, Anastassia Paasik, Priit Siig, Marve Truuver, Kersti Salf, Kerli Luts, Kadri Lindmets, Rivo Saarna, Ahti Noor, Triin Rattiste, Jandra Peegel, Kristel Kõrvits, Margit Schönberg, Ksenja Jürissalu, Heli Israel, Mirjam Pärtel, Ketlin Rauk, Anne Kabel, Philip Mills ja Kaire Koronen! Aitäh Teile, et leidsite aega ja tahtmist meile rõõmu teha!

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »