Keila Kooli lastekoor rõõmustas oma lauluga rahvusvahelist publikut

Keset kaunist suvepuhkust ei pidanud osa Keila Kooli lastekoorist paljuks tulla 20. juulil proovi ja 22. juulil esinema Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias toimunud rahvusvahelisele konverentsile. Publiku vastuvõtt oli erakordselt soe, aplaus kestis pikalt. Pärast esinemist, kui rongijaama jalutasime, tegid kuulajad, kes olid lähedalasuvasse söögikohta istet võtnud, meile veel ühe aplausi, mis oli väga südantsoojendav ja pani meid tundma kui staarid.

EMTA professor Kristi Kiilu, kes meid esinema kutsus, andis sellise tagasiside:

Head Kelia koori lastekoori lauljad ja vanemad!

Tänan teid kõiki – nii lauljaid kui ka vanemaid – et leidsite võimaluse keset suurt suvepuhkust tulla tagasi “sügishooaja” tegevuste juurde ning katkestada oma suvepuhkus selleks et saada kokku, laulda ning esineda. Teie esinemine rahvusvahelisel konverentsil Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias jättis meie külalistele suurepärase ja kustumatu mulje. Nad kiitsid teie vokaalset esitust, dirigendi kava valikut, lauljate lavaetiketti ja korrektset ning esteetiliselt kaunist ja eestipärast väljanägemist ning muidugi suurepärast esitust. Mul ei olegi sellele midagi muud lisada kui ei olin väga uhke selle üle, et Keila Kooli lastekoor on nii heal tasemel ja laulab suurepäraselt. Mõni teie esituses kõlanud laul tõi pisara silma ja pakkus sügavat elamust (Tormis, Koikson).

Aitäh, et näitasite meie külalistele, et oleme muusikat armastavad ja harrastavad eestlased, oleme laulrahvas ja et ühe väikese maakonnakeskuse kooli lastekoor võib laulda maailmatasemel!!!!

Minu siiras lugupidame ja sügav kummardus teie kõigi ees. Uute laulmisteni!

Kristi Kiilu PhD
Muusikakasvatuse professor
Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »