TORE õpihuvilaager 

Detsembrikuu keskel sai lõpuks ära peetud koroona tõttu kaks korda edasi lükatud TORE õpihuvilaager. Kuna kahel eelneval õppeaastal jäid TORE ringi kontaktkoolitused pooleli ja koostööharjutused tegemata, siis keskendus laager just nendele. Kolmel päeval ja ühel ööl toimunud laagris osales 17 Keila Kooli ja Laulasmaa Kooli torekat. Reedel  ja laupäeval mõtiskleti Laulasmaal üheskoos oma omaduste, oskuste ja väärtuste üle, harjutati erinevatel viisidel koos tegutsemist, saadi omavahel paremini tuttavaks, kokati,  õpiti üksteiselt uusi mänge. Reede õhtul sai tantsu lüüa ja kaardimänge mängida.  Ööbiti Laulasmaa koolimajas. Laupäeval kulus suurem osa päevast Havihamba saare ülesandele – mida saarele kaasa võtta, kuidas seal hakkama saada ning elu korraldada.

Mõned päevad hiljem kinnistati õpitut  läbi mänguliste tegevuste. Kõige keerulisemaks osutus lõpuks esmapilgul lihtne lõngakera harutamise mäng.

 Noorte  hinnang laagrile oli kümnepallisel skaalal 9-10. Otsustati, et säärasel moel kohtutakse ühises TORE ringis edaspidigi. Laagrit vedasid TORE juhendajad – Merit Laulasmaalt ja Heli Keilast. 

TORE juhendaja Heli Israel