Suusabaas on avatud

Mitte iga kool ei saa uhkeldada isikliku suusabaasiga, rääkimata võimalusest uksest väljudes kohe suusad alla panna ja rajale söösta. Keila Kool saab!

Tiigri aasta alguses, 1. veebruaril, toimus ametlik suusabaasi avamine. Kahekordne murdmaasuusatamise olümpiavõitja ning maailmameister Kristina Šmigun-Vähi oli selle vahva sündmuse tunnistajaks. Silt paigas, pani endine tippsportlane suusad alla ja tõukas ennast rajale. Ikka selleks, et koos õpilaste- ning julgemate õpetajatega üks väikene suusatreening teha.

Küsimusele, kas suurvõistlusi jälgides sooviks ta ise jälle rajal olla, vastas Kristiina eitava pearaputusega. Samas nentis, et kui vahel saab numbriga särgi selga, siis endale armu ei anna ning pingutab vanast harjumusest ikka nii, et vere maitse suus. „Enda lapsi ma tippsporti ei suuna, aga kui nad seda soovivad, siis kätt ette ka ei pane. Kõige tähtsam, et nad oleksid õnnelikud!“