Turvaliselt internetis

8. veebruar on turvalise interneti päev ning sel aastal on fookuses märkamine ja hoolimine. 

Keila Kooli 1.- 4. klasside õpilastel käis külas Maarja Põllu, kes rääkis noortele kuulajatele nii interneti vajalikkusest, kui seal valitsevatest ohtudest.

Noortekeskuse töötaja Maarja ärgitas lapsi kaasa mõtlema ja rääkima. Kõige pikemalt arutleti küberkiusamise teemadel – mis see on, kuidas seda vältida ja mida siis ikkagi teha, kui oled ise või on sõber sattunud kellegi pahatahtliku rünnaku ohvriks. Kõlama jäid mõtted- mõtle hoolega, mida ja kuhu sa postitad, ära jaga pilte enda kodust, hoia enda salasõna turvalises kohas. Ja kõige tähtsam, mida Maarja korduvalt toonitas- kui sind või sinu sõpra keegi interneti vahendusel hakkab kiusama, siis tuleb sellest koheselt rääkida kas enda emal-isale või õpetajale. Enda murega ei tohi jääda üksinda!

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »