Esimene küsimus kõlab nii…

Mälumäng on hea treening ajule ning annab ülevaate enda teadmistest. Vahel võivad tulemused ehmatada, vahel hoopis üllatada.

Kui pead saab murda koos meeskonnaga, siis on kindlasti lihtsam õige vastus leida. Keegi ikka midagi teab, on kusagilt kuulunud ja pealegi – ühtsuses peitub jõud. Kesknädalal pandigi see õpilaste ühtne jõud proovile.

 4.- 6. klasside mälumängu teemaks oli loodus. Nii tuli näiteks teada, millistel roomajatel ei ole hambaid ning minutilise täpsusega talvise pööripäeva pikkust.

7.-9. klasside mälumängurite teadmised pandi proovile ohustatud liikidega. Küsimused ei olnud just kergete killast. Kas teil on aimu, millised ohud võivad kaasneda aednike poolt ühelt maalt teisele viidud taimede levimisega? Või oskate ehk öelda, kes olid esimesed suured rohusööjad Hawaiil, kes hakkasid ohustama sealseid taimi?

Kui taipasite vastata kõikidele küsimustele, siis võite endale õlale patsutada. Ning boonusena lahendada viimase ülesande. Kui kiiresti kasvavad elevandi võhad? Kas 7 cm aastas, 17 cm või hoopis 4 cm aastas. Huupi ei tasu pakkuda. Õige vastuse leiab tarkadest raamatutest!

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »