Joonistame? Joonistame!

Joonistamine on lõõgastav tegevus. Muidugi ainult siis, kui suudad lahti lasta mõttest, et ma ei oska, ei saa, ei julge. Eriti aitab närve rahustada maalimine. Võtad aga pintsliga värvi ning kannad paberile. Taustaks kõlamas mahe muusika. Nii saab kõik endas valitsevad halvad emotsioonid paberile välja valada. Enda närvid terved, rääkimata teiste närvidest.

Kui värve pole, siis ajavad asja ära ka tavalised värvipliiatsid.

Veebruarikuu keskpaiku korraldasid 12. klassi ürituste korralduse kursuse õpilased (juhendaja Jaanus Väljamäe) suure kooli aatriumis joonistamisürituse. Kolmel vahetunnil oli kõikidel õpilastel ja muidugi ka õpetajatelel võimalus oma tunded ja ideed vabalt paberile kanda.  Stressi maandada. Lihtsalt kätt proovida. Hetkeks mõtted teistele radadele viia. Lõpptulemusena võib öelda, et joonistamine osutus väga populaarseks.

Jääb vaid loota, et nii vahva ettevõtmine ei jää ainsaks katseks. Meil kõikidel on ju vaja seda hetke ja kohta, et veidike auru välja lasta. Joonistamine aitab. Ja paber kannatab kõike.