Kõlasid kaunid lauluviisid

Rahvusvahelisel lastekaitsepäeval andis Keila Kooli lastekoor Keila Kultuurikeskuses kontserdi ukraina laste toetuseks.

Publik sai kuulda viimase hooaja jooksul selgeks õpitud repertuaari, alustades Olav Ehala ja Leelo Tungla loomingust, kes kirjutasid spetsiaalselt Keilale laulu “Kaunim kui kunagi” ning lõpetades Veljo Tormise “Vanavanemate viisivakaga.” Koori juhatas Kadi Härma.

Erikülalistena astusid lavale Kärt Tomingas ja Kristjan Kannukene ning vapramad poisid Keila Kooli poistekoorist. Õhtut juhtis Margus Minn.

Teisipäeval, 7. juunil võis Keila Kooli lastekoori näha ning kuulda Keila linna erinevates paikades – pargis, keskväljakul, raudteejaamas. Ikka seal, kus Keila kõige kaunim on – nagu ütlevad Leelo Tungla laulusõnadki.

Lastekoori esinemise salvestasid üles Keila TV noormehed Gerhard Trolla ja Karl Markus Veiberg.


Kadi Härma