“Hea Laps” kirjandusklubi

Eelmisel nädalal alustasid kooskäimist meie “Hea Laps” kirjandusklubi liikmed. Osaleda saavad õpilased kas esmaspäeval või kolmapäeval toimuvas klubitunnis.

Esimeses klubitunnis tutvusime ajakirjaga ning kasutasime juhust, et osa võtta veel viimaseid päevi kestvatest võistlustest. Sel nädalal said klubilised aga juba ise võimaluse proovida kätt ajakirja loomisega. Ülesanded said jagatud ning esimesed mõtted ja joonistused paberitele pandud. Klubitunni lõpus said lapsed kätt proovida bingomängus. Loomulikult soovisid kõik alustada ka täna startinud “Lugemisisu” programmiga. Usinad tüdrukud jõudsid joonistada osalusmärgid ning tutvuda passi ning projekti tingimustega.

Klubi on mõeldud õpilastele alates 3.klassist ning kes veel tunneb südames sügavat soovi klubiga liituda, siis võib julgesti ühineda.

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »