Tondi kooli külastus 27.10.2022

Neljapäeval 27.oktoobril külastas Keila Kooli kaasava hariduse õppetool hariduslike erivajadustega õpilastele mõeldud Tondi Kooli.

Tondi Kooli direktor Sirli Väinsar tutvustas kooli põhimõtteid , visiooni ja väärtuseid. Õppealajuhataja Marge Süld tegi väga põhjalikku ringkäigu, mille käigus sai kaasava hariduse õppetool tutvuda erinevate huvitavate õppevahenditega, võttetega, süsteemidega ja võimalustega, mis on loodud HEV õpilastele hariduse omandamiseks. Koolis on huvitavaid lahendusi õpilaste rahunemiseks, näiteks rahunemis toad 1-2 õpilastele, õppeboksid 1:1 õppel olevatele õpilastele, avatud raamatukogu koos lugemispesaga, õppepood, kus õpilased saavad harjutada poeskäiku, ronimissein , liikumisrada ja muud huvitavad võimalused õpilaste liikumiseks.

Tondi Kooli  vastuvõtt oli väga soe, kohvitassi taga saime arutada HEV õpilastega seotuid küsimusi, jagada mõtteid ja saada inspiratsiooni.

Keila Kooli kaasava hariduse õppetool tänab Tondi Kooli vastuvõttu eest!