Tippkorvpallur koolis

Keila Kooli valikainete liikumismooduli sportmängude kursusel (11. klass) oli esmaspäeval korvpallitundi juhendamas Keila esindusvõistkonna mängujuht Marcis Vitols. Tehnikaharjutused, põnevad võistlused ja viskeharjutused – poolteist tundi ingliskeelset kursust oli põnev ja arendav nii õpilastele kui õpetajale.

Liikumismoodul koosneb neljast 35-tunnisest kursusest. 11. klassi esimesel poolaastal on sportmängude ja jõu arendamise kursused ning teisel poolaastal vastupidavuse, rakendusliku ujumise ning rühmatreeningute ja tantsulise liikumise kursused. Nii saavad moodulis osalevad õpilased koos kehalise kasvatusega kolm paaristundi liikumist nädalas. Liikumine on õpilaste hulgas populaarne. Kokku osaleb tundides 22 õpilast. Liikumismoodul on ka hea võimalus kaasata õppeprotsessi Keila linna spordiklubisid.

Jaanus Väljamäe

kursuse juhendaja