1.-3. klasside etlejate konkursi koolivoor toimus 17.märts 2023

Võitsid I KOHA: 1.klass Marta Sivagati Saidlo 2.klass Vero Juursalu 3. klass Genry Mülla Nemad esindavad sel aastal Keila Kooli maakondlikul konkursil! 2.klasside arvestuses sai I KOHA veel Ita-Riin Habakukk.

II koha saavutasid: 1.klasside arvestuses Marii Simm ja Ragnar Ahtama 2.klasside arvestuses Jette Puust ja Kaileen Külsalu 3.klasside arvestuses Anell Kink ja Mirjam Pärnalt

III koha saavutasid: 2.klasside arvestuses Simona Marii Esna 3.klasside arvestuses Marleen Peterson.

Olenemata sellest, et 4.klassid maakondlikule konkurssile ei kvalifitseerunud (oma vanuse järgi), soovisid mõned õpilased siiski osaleda koolivoorus omaloominguga. Õpilased kirjutasid luuletusi “Laulu-ja tantsupeost”. Eripreemia pälvisid Grethel Kaares ja Ella Marie Mäger. Väga kaunite värsiridadega astusid üles ka Annilill Bianka Skalkina, kes esitas Kätrin Nairise luulet, Nora Lepiksaar, kes esitas Ivireen Arikaineni luulet ja Lenna Valtna.