Kultuurikeskuses helasid noored hääled

Kultuurikeskuses helasid noored hääled

20. aprillil, imeilusal kevadpäeval, toimus Keila Kultuurikeskuses solistide lauluvõistlus “Keila Noor Laulja”. Kultuurikeskuse juhataja Katrin Sassi oli sel korral lauljaid kuulama  kutsunud eriti särava žürii: staažikas vokaalpedaoog ja koorijuht Toomas Voll, SV Bändi solist ja Kanal 2 saatest “Tähtede täht” tuntud keila (Kkas Synne Valtri, helilooja ja pianist Urmas Lattikas ning laulja ja juutuuber Liina Ariadne Pedanik. Kõik esinejad said tänutäheks diplomi ja šokolaadi. Lisaks teenisid Piletilevi kinkekaardi kolme esimese koha omanikud:

7-9-aastased
I koht –   BIA BETTY VALLSALU
II koht –  ANELL KINK
III koht – LOREEN VILLO

10-12-aastased
I koht –   JETTE AUS
II koht –  TÄHE LILLEORG
III koht – ELLA MARIE MÄGER

16-19-aastased
I koht –   HANNA LIIS AUNVER
II koht –  CARMEL SENGBUSCH
III koht – HELERIIN VALK

Žürii jagas ka sel korral eripreemiaid, mis jaotusid järgnevalt:

ITA-RIIN HABAKUKK -eripreemia “Südikuse eest”
OLAF HALLIKA – “Linnulaulu” eripreemia
ANETE SEPPEL – eripreemia “Väga tubli laulmise eest”
ELEONOR TRUUTS – eripreemia “Väga tundliku ja puudutava esituse eest”

Häid lauljaid tuli kuulata kümnete kaupa ja žüriil polnud parimatest parimaid välja valida kaugeltki kerge ülesanne. Siiski, kõiki tublisid vokaliste – muusikaõpetajad Kadri Leping, Tiia Peenmaa ja Kadi Härma olid teinud head tööd – polnud võimalik Harjumaa Laululapse lõppvooru edasi saata ning karm otsus tuli langetada –
Keila linna esindama otsustati saata kahe esimese koha saavutanud noored vokalistid.

PALJU ÕNNE VÕITJATELE! ESINDAGE KEILA LINNA VÄÄRIKALT!

Kadi Härma
Muusika õppetooli juht