Viktoriinisarja “Kuks tahab teada” 1.hooaja lõpetamine

Kolmapäeval, 24.mail said Keila Kooli Pargimaja raamatukogus kokku viktoriinisarja “Kuks tahab teada” 1.hooaja parimad osalejad. Kutse üritusele said lapsed, kes olid osalenud vähemalt kahel korral. Meile tuli külla mälumängur ja näitleja Veljo Reinik, kes rääkis oma teadmishimust ning osalemistest mälumänguvõistlustel. Saime muuhulgas teada, mis tunne on oma teadmisi panna proovile telekaamera ees ning mis paneb teda teadmisraamatuid lugema. Avastasime, et meie hulgas on ka sarjade, kus  Veljo on osalenud, fänne ning Veljo pöidlahoidja Mälumaratoni saates. Mängisime koos ka kuldvillakut, mis oli  koostatud meie hooaja kestel lastele esitatud küsimuste põhjal. 

Loomulikult tunnustasime tublimatest tublimaid ja loosisime  osalejate vahel auhindu. Auhindadega toetasid meid ajakirjad “Minu Maailm” ja “Hea Laps” ning Keila Lions Klubi.

Tänased lisameened raamatute ja mängude näol said loosiratta abil uued omanikud ajakirja “Hea Laps”, igakuised loosiauhinnad aga raamatukoguhoidja Varje kaasabil. Täname toetajaid! 

Esikoha ja ajakirja “Minu maailma” aastatellimuse sai Anna Helene Rauk (4.klass)

Auväärse teise koha ja ajakirja “Hea Laps” aastatellimuse sai Lisandra Strelkov (4.klass). 

Apollo kinkekaardi sai kolmanda koha omanik Noora Kulp (4.klass)

Ääretult vapper ja sihikindel oli aga 2.klassi neiu Saara Kulp, kes saavutas vanemate klasside õpilastega võisteldes suurepärase neljanda koha. Ka tema  tublidus sai pärjatud Apollo kinkekaardiga. Kokku osales viktoriinisarja 7 voorus 49 õpilast. Pea 20 õpilast panid ennast proovile kaks või enam korda. Edu ja koha edetabeli alguses tagas järjekindlus ning muidugi ka õigete vastuste leidmine. Uue viktoriinisarjaga alustame taas uuel õppeaastal. Kohtumiseni raamatukogus!