TORE suvekool

Noorteühingu TORE 27. suvekool toimus 22.-24. augustini Läänemaal Tuksis. Keilast osales 25 torekat koos juhendajaga. Kolme päeva jooksul saime osa paljudest üliägedatest tegevustest – päev pesades samaealiste torekatega üle Eesti, põnevad ja harivad töötoad, kaks stiilipidu (ball ja tsirkus). Õppisime professionaalide abil Ladina – Ameerika tantse ning diskotasime ehtsa DJ juhtimisel. Ööhäire asemel nägime seekord hoopis vägevat tuleshow’d. Laagri lõpetas traditsiooniline tuletõrjeolümpia. Lisaks ava- ja lõpuüritused. Keilakad noppisid kaks auhinda – balli kuningaks kuulutati meie Marcus ning Hanna-Grete sai ühe kostüümiauhindadest. Seekordne suvekool erines eelmistest selle poolest, et pesapeadeks olid noored TORE vilistlased, kes ise kunagi TORE ringidest alustanud. Üks neist oli meie Miina.

TOREs on alati põnev, lõbus ja tore. Kes kord sellega ühinenud, need ka jäävad.

Keila Kooli TORE ring alustab taas septembri keskel. Küsi lisa õpetaja Heli Israeli käest. Vanusepiirangut meil pole, TORE sobib kõigile, ka täiskasvanutele. Seega on kõik soovijad oodatud.

Rohkem infot TORE kohta tore.ee veebilehel.

Keila Kooli TORE juhendaja on 2022. aastal Eesti parimaks juhendajaks pärjatud Heli Israel.