Maailmakoristuspäeval osalemine

Inimesed on alates viiekümnendatest aastatest, mil algas masstootmine, tekitanud 8,3 miljardit tonni plastikut. Suurem osa sellest, täpsemalt 6,3 miljardit tonni, on lõpetanud prügina. Selle tulemusena on 190 riigis tehtud Maailmakoristuspäevad. Eestis osales sellel aastal Maailmakoristuspäeval 465 kooli ja lasteaeda sealhulgas ka Keila Kool. Tänavu toimus 11-24 septembril Keila Koolis Maailmakoristustalgud. Koristati kooliümbrust, maantee ääri, loodusparke ja muid prügirohkeid kohti. Koristustalgutest võtsid osa järgmised klassid: 12.TAHE,11.VAIM,6.A,6.B,7.A,7.E,7.B,7.G,8.H,8.G,9.D,9.B. Täname kõiki osalejad ja õpetajaid osa võtmast ja oma panuse eest maailma paremaks muuta.

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »