Rännak raamatute maailma

Koolivaheaja eelsesse nädalasse mahtus Pargimajas seekord palju kohtumisi raamatutega. Kolmapäeval tuli meie 3.-4. klassidele suurte kohvritega külla Eesti Rahvusraamatukogu ning viis meid rändama raamatute maailma.

Õpilased said osa kolmest põnevast teematunnist. Nüüd teame paremini, kus raamatud elavad, millised on need kõige-kõige suuremad, väiksemad, vanemad ja erilisemad teosed, miks peab raamatukoguhoidja une pealt tähestikku teadma, missugust põnevat infot saab välja lugeda vanadelt kaartidelt ja plakatitelt ning et fotod võivad vahel ka valetada.

Tunnid olid kaasahaaravad. Tunniandjad kiitsid laste siirast raamatuhuvi ja asjalikke küsimusi.

Suur tänu RaRa-le toreda projekti eest!

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »