Tänukiri Ahti Noorele

Maiu Lauring, kes veel mõned aastad tagasi korraldas Arvamusfestivali, ütles ühes intervjuus, kus küsiti, kes on hea juht, nii: „Üks kandidaat ütles intervjuul, et kõige suurem viga, mida juhid teevad – eriti just edukad juhid –, on see, et nad lakkavad kuulamast. Nad teavad, et neil on mingi võidu valem või muster, aga unustavad ära, et nad pole selles mustris ainsad. Seal taga on meeskond ja palju muid tegureid.“ Selle lühikese aja jooksul, eelmise tormilise õppeaasta lõpust praeguseni, oled sa jõudnud vähemalt algkoolimajas panna meid jällegi uskuma, et me õpetajatena oleme päriselt ka olulised ja vajalikud Keila Koolis. Et me saame keskenduda laste arendamisele ning sõbralike suhete loomisele ning hoidmisele. Sa tunned kõiki oma kolleege, sest märkad ja hoolid. Oled aruteludeks valmistunud. Sul on oma nägemus teemadest, kuid kuulad mõistlikke argumente ja oskad päriselt teha meeskonnatööd. Elu on õpetanud sulle kannatlikkust ja sul on hea huumorimeel, mis loodetavasti aitab sul ka raskete hetkedega hakkama saada. Aitäh, et kandideerisid Keila kooli direktori kohale. Kahju, et meie ei saanud sind valida.

13.11.2023 Algkoolimaja kolleegid