Kontsert

Pargimaja õpilased said kogeda, õde-venda Merit ja Märten Männiste muusikalist kontserti. Nad on andekad noored lauljad ja näitlejad. Neis on palju ühist, mõlemad on õppinud Tallinna Muusikakeskkoolis ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias interpretatsioonipedagoogika erialal. Merit on armastatud lauluõpetaja ja Märten õpetab kitarri. Noored on kolleegid Rahvusooperis Estonia, kus on nende kanda nimiosad muusikalides „Pipi Pikksukk” ning „Buratino”. Nad pajatasid, kuidas nad nende rollideni jõudsid. Merit ja Märten on eesti keelde dubleerinud ka arvukalt multifilme, saime teada, milline on töö stuudios ja kui keeruline on oma hääle karakteri muutmine. Artistid andsid nauditava kontserdi, saates end vastavalt vajadusele klaveril, kitarril, viiulil. Kõlavad tuntumad laulud, mida on võimalik üheskoos kaasa laulda.