Programmeerimispäev “Programeerin ise”

Kolmapäeval 15. novembril toimus Tabasalu Koolis Harjumaa 2.-3. klasside õpilastele programmeerimispäev “Programmeerin ise”. Programmeerima olid oodatud õpilased, kes varem programmeerimisega kokku puutunud ei ole. Keila Kooli esindasid 2a. klassist Harald Labe ja Ottomar Lepikson, 3d. klassist Simona Marii Esna, 3a. klassist Harri Lepik. Õpilasi saatis õpetaja Jana Uibo.

Õpiti programmeerima roboteid, osaleti võidusõidus ja lahendati arvutis erinevaid mängulisi programmeerimisega seotud ülesandeid. Kaasas olnud õpetajatele tutvustati Tabasalu Kooli uut algklasside maja ja töökorraldust.

Oli põnev ja tegus päev!

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »