Võrkpalli turniir

20.12 toimus Keila Kooli võrkpalli huviringis matškohtumine gümnaasiumi õpilaste ja õpetajate/koolitöötajate vahel. Pingelise kohtumise võitsid seekord õpetajad ning said enda valdusesse rändkarika. Võitjate võistkonda kuulusid: Tauno Hausenberg, Kairo Arna, Tarmo Kõrs, Kriselda Kisel, Johanna Rozin, Karoliina Kreem. Õpilaste võistkonda esindasid: Laur Maide 12e, Marten Saaremets 11i, Richard Morgan Trumberg 12h, Georg Markus Vellmann 11a, Karola Kruusement 12e, Elis Nigul 10d, Helena Erm 12a.  

Suured tänud kooli vilistlastele, kes tegutsesid kohtunikena: Ermo Soobik, Mike Maurice Kirschinger, Brigita Westholm, Kristofer Apri, Anne- Mari Kohava.

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »