Kontserdid pargimajas

18-nda jaanuari hommikul kuuldus pargimaja saalist sagimist ja erinevate muusikainstrumentide helisid. Kosta oli kitarr, viiul, klaver. 

Meie oma maja noored olid võtnud pilliõpetajatel nööbist kinni ja avaldanud soovi tulla kaasõpilastele oma oskusi näitama, esinema. 

Õpilased andsid järjest kolm kontserti. Muusikapalad olid erinevate heliloojate ja raskusastmetega ja haaras publiku endaga kaasa. Selgus, et nii mõnelgi musitseerijal on juba oma toetajaskond tekkinud ka publiku hulgas. Suur, suur tänu pillimängu õpetajatele Meeta ja Eva Teppole ja Margus Minnile.

Laval astusid üles : Marjett Avila, Mirell Veski, Magnus Raal, Markus Muld, Loreen Villo, Mia Kaimer, Säde Johkem, Freia Elaine Schmidt, Maribel Sotnik, Eliise Lisanna Pärnpuu, Steven Loop, Noora Teekel, Evelin Kristelle Soopa ja Ita-Riin Habakukk.