Helkurite projekt põhjamajas

On veel pimedat aega ja helkurite vajalikkus on meile kõigile teada… Või vähemalt nii me ise tahame uskuda. Kooli tulles ja ka linnas ringi liikudes on märgatavalt paljudel õpilastel helkurid puudu. Kuigi teatud tundides koolis sellest räägitakse, ei ole sellesse süvitsi mindud koos käsi-käes helkuri külge panemisega ja füüsiliste helkurite ja helkivate toodete võrdlemisega. 

Helkurite projekti raames viiakse põhjamajas 5.-12. klasside klassijuhataja tunnis läbi selle teemaline tund, kus arutatakse helkurite tähtsuse üle. Tunnis vaadatakse ning võrreldakse pilte ja videosi, võrreldakse erinevaid helkureid ja helkivaid materjale. Kooli raamatukogus on ka võimalik külastada Transpordiameti poolt helkurite teemalist väljapanekut ning tutvuda erinevate ennast nähtavaks tegevate esemetega. 

Helkurite projekti toetavad ka sponsorid, kes lastele jagamiseks on toonud helkureid ja Transpordiameti poolt toodud demonstreerimiseks palju erinevaid tooteid nagu helkurvestid, käepaelad, helkurtraksid, rataste kodarate külge kinnitatavad elemendid jms.

Ole nähtav, kanna helkurit!

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »