Öölugemine

Reede õhtul toimus Pargimajas taas lugemist armastavatele lastele Öölugemine. Traditsiooniline üritus, mis on mõeldud 3.-4. klassi õpilastele toimus juba 15.ndat korda ning kandis alapealkirja “Öös on rohelust”. Pargimaja tublid õpetajad ja töötajad olid sedapuhku riietunud ürituse teemaga kohasteks raamatutegelasteks.

Õhtu esimeses pooles said lapsed kuulata külalisi, kelleks olid kooli direktor Kristine Laanisto ning Kersti Salf Harju Maakonnaraamatukogust. Peale ettelugemiste kuulamist panid lapsed end proovile raamatute alasel viktoriinis. Esikoha napsas 1- punktilise edumaaga 3.c klassi õpilane Elisabeth Rebane.  Üllatuskülaliseks osutus aga viktoriinil auhinnaks saadud raamatute autor Kertu Sillaste. Raamatute loomise teekonnast jutt kuulatud, küsimused esitatud suundusidki lapsed töötubadesse, mille ühe (Kila-kola-kunst) läbiviijaks oli Kertu Sillaste. 

Loomulikult käib alati öölugemise juurde ka öökino ning seekord oli selleks Dr. Seussi lasteraamatu alusel valminud film “Looraks” . FIlmi vaatamine magamispesadest on ju aga eraldi väärtus.

Fotod Evelin Süvari-Hein ja Varje Mägi.

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »