Keila ja Raasiku poistekoorid väisasid Lääne-Virumaad

7.-8. mail toimus Harjumaa poistekooride projekti “Vahvad laulumehed” raames Keila ja Raasiku koolide poistekooride kontsertreis Lääne-Virumaale. Tutvustasime 9. juunil Keilas toimuva Harjumaa laulupeo laule. Esinesid ka solistid, Keila Kooli poolt Leonard Kangro, kes esitas klarnetil Rubinsteini pala “Meloodia”. Ööbisime looduslikult imelises kohas – Eisma puhkekeskuses, kus poisid said proovide kõrval nautida ka vaba aega.

Esimesel päeval said poisid osaleda Politseimuuseumi programmis “Spioonid ja salakuulajad”, teisel päeval külastasime Rakvere linnust. Poisid said reisida ajas tagasi 16. sajandisse ja kogeda karmi orduelu läbi rüütli silmade. Kõige suuremat muljet avaldasid hirmutuba ja põrgu. Üks poiss ütles tagasiteel Keilasse: “Oleks võinud kaks ööd olla!”, teine: “Ma läheks kohe tagasi – nii äge oli!”

Esimene kontsert oli Rakvere Reaalkoolis, teine Rakvere Riigigümnaasiumis. Vaatamata sellele, et kuulajad oli väga eri vanuses, tundus publiku vastuvõtu järgi, et kontserdid läksid hästi korda. 

Keila Kooli poistekoori juhatab Kadi Härma.