Viktoriinisarja “Kuks tahab teada” lõpptulemused

Täna tunnustasime Pargimaja viktoriinisarja “Kuks tahab teada” II hooaja parimaid. Oktoobrikuust maikuuni oli kõigil 2.-5.klassi õpilastel võimalus käia kooliraamatukogus otsimas vastuseid kümnele küsimusele. Küsimused olid koostatud ajakirjade “Minu maailm”, “Hea Laps” ja “Täheke” sisu põhjal. Viktoriinisarjast saavad huvilised lugeda ka kodulehel oleval raamatukogu

Esikoha ja ajakirja “Hea Laps” aastatellimuse sai Katarina Suviste (4. klass). Teise koha ja ajakirja “Minu maailm” aastatellimuse sai Marleen Peterson (4. klass). Kolmanda koha omanik Simona Marii Esna (3. klass) sai tubliduse eest pärjatud Rõõmu Kaubamaja kinkekaardiga. Kõik kolm said ka ajakirja “Minu Maailm” poolt kingitud raamatuga “Lukas, Luurih ja lonkav linn”. Tubliduse eest said premeeritud ka IV koha omanik Lisete Marie Reiska (3. kl) ja V koha saavutanud Pelle Pärtel (3. kl).

Auhindadega toetasid meid ajakirjad Hea Laps, “Minu maailm” ning Keila TÜ. Suur tänu toetajatele!

Nagu meie esimeselgi hooajal, tagas ka seekord edu ja koha edetabeli alguses järjekindlus osalemises. Lisaks vastuste leidmisele said aga kõik osalejad kindlasti hulgaliselt uusi põnevaid teadmisi.

Uue viktoriinisarjaga alustame taas uuel õppeaastal. Kohtumiseni raamatukogus!