Maailmakoristus Keila Koolis

9.-22. septembril toimus Maailmakoristus.
Meie koolist koristasid kooli ümbrust, männikut, Paldiski maantee ääri ja Jõepargis Keila jõe kaldaid 16 klassi: 2.c, 3.c, 3.d, 3.e, 3.f, 5.e, 6.j, 6.e, 7.b, 7.d, 7.e, 8.b, 9.b, 10.TEAM , 11.LEND, 12.VAIM keskkonnamooduli õpilased.
Suur tänu panustamast kõigile u 360-le õpilasele ja 17-le klassijuhatajale ja õpetajale: Mari-Anne Olenko, Leelo Tamkivi, Ülvi Aavik, Reet Pudan, Riina Kink, Evelin Süvari-Hein, Aurika Lukjanova, Liina Tamm, Inga Kangur, Raili Haugas, Anni Toom, Tiina Murdla, Gristel Mänd, Allan Randlepp, Kärdy Pang, Sirje Tasso ja Lii Sepp.

Korjasime kokku vähemalt 900 l prügi, lisaks suur hunnik oksi-laudu suviste onnide demonteerimisest. Väike-elektroonika kasti läksid leitud prügist 2 vanemat sorti telefonilaadijat, 6 veipi, mõned juhtmed. Huvitavamad leiud olid ohtralt viinapudeleid ja õllepurke, tõukeratas, diivan, katkine kontoritool, aluspesu, autojupid, kunstküüned, pall, tabalukk, kõbla, mänguauto, saabas, süstlad.
Loodetud 1000 inimest küll koristama ei saanud, aga oma maailma koolimajade ümbert ja Paldiski mnt äärest saime mõneks ajaks puhtamaks küll.
Väike-elektroonika 200-liitrine kogumistünn Põhjamajas täitus vaevalt veerandi ulatuses, aga küllap on see seotud jäätmejaama heade võimalustega.

Jaanuari lõpus on ees ootamas digikoristus ja küllap me kevadel teeme oma majade ümber veel ühe koristusnädala, kuhu on oodatud ka kõik need, kel praegu polnud mahti.

Inga Kangur, Rohelise Kooli programmi eestvedaja

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »