Mugavuspakett oskusainetes

Soovime ka sel aastal jätkata oskusainete tundides (käsitöö ja kodundus, tehnoloogia, inseneeria ning kunst) vajaminevate töömaterjalide jaoks mugavuspaketi kasutamist.
Mugavuspaketi eelised:
• Kooli poolt suuremates kogustes materjali ostmine on odavam.
• Lapsevanem ei pea muretsema, et lapsel kõik vajalik olemas oleks (suuremate projektide puhul võib tulla erisusi. Ei hõlma nt kiiresti riknevaid toiduaineid).
• Õpetajatele mugav, sest kõigil lastel on kvaliteetsed ja õiged töövahendid alati tunnis olemas.
• Säästlikum suures plaanis, kõike pole vaja endal omada. Osade materjalidega tehakse vaid üks töö aasta jooksul ja nii saab tutvuda suurema hulga erinevate vahendite- ja tehnikatega.

Pakume mugavuspaketiga liitumise võimalust Põhjamaja 5C klassis ja 6.-9. klassides. Lisaks klassijuhataja soovil pargimajast 1D, 5D, 5U.
Raha kogub klassijuhataja või klassi laekur 15 eurot õpilase kohta ja kuna 9. klassides tehnoloogiatunde pole, on nende summa 7 eurot. Tähtaeg 31. oktoober.
Kuna projekti käivitasime eelmisel aastal ja raha kulutasime ettevaatlikult, siis osalenud klasside jaoks saame sügisel osad vajalikud asjad kohe ära osta.
Loodan, et mugavuspaketiga liituvad ka need, kes eelmisel aastal seda ei teinud.
Tagamaks arvepidamise korrektsust on loodud MTÜ Keila Kooli Oskusained. MTÜ nõukogu koosneb oskusainete õppetooli juhist ja kahest hoolekogu liikmest.

Lugupidamisega
Eve Hint
oskusainete õppetooli juht ja kunstiõpetaja

Rohkem tulemusi...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Translate »